Kwaliteitsbeleid

Onze apotheek werkt volgens de ISO 9001-HKZ norm (klik hier voor ons certificaat HKZ OA_2226720_NL_2023​). Dit houdt in dat er volgens een beproefd kwaliteitssysteem wordt gewerkt. Hieronder vindt u hierover meer informatie.

Kwaliteitssyteem

Het kwaliteitsbeleid is opgenomen in een kwaliteitshandboek. Alle activiteiten in de apotheek zijn vastgelegd in procedures. Elk jaar wordt onze apotheek hierop gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Indien de apotheek niet voldoet aan de eisen, dan wordt het bijbehorend certificaat afgenomen.

De vastgelegde procedures zorgen ervoor dat alle medewerkers u op dezelfde manier helpen. Of u nu naar de apotheek komt om medicijnen te halen, een vraag te stellen of u een klacht heeft. Ook wordt er aandacht besteed aan het verwerven van deskundig personeel en voldoende scholing om zo de best mogelijke zorg aan u te kunnen leveren. Ook nazorg staat hoog in het vaandel. Daarnaast zorgen medewerkers van onze apotheek ervoor dat er met betrouwbare leveranciers gewerkt wordt.

Wilt u meer weten over de kwaliteitseisen? Kijk dan op www.hkz.nl.

Kwaliteitsjaarverslag

Onze apotheek is onderdeel van Samenwerkende Apotheken Bollenstreek. Indien u meer informatie wilt of het gehele jaarverslag wilt inzien, kunt u hiernaar vragen in onze apotheek.