Afhaalautomaat

U kunt uw medicijnen nu ook ophalen via onze Afhaalautomaat. Dit kunnen medicijnen zijn die u al vaker gebruikt. Is het echter een medicijn dat u voor het eerst gaat gebruiken, dan bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn. Daarna leggen wij het klaar in de Afhaalautomaat.

 

Voordelen van de afhaalautomaat

De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

 

Hoe werkt het?

Aanmelden

Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina geeft u aan dat u gebruik wilt maken van onze Afhaalautomaat. Vergeet hierbij niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden. Alleen met deze informatie kunnen wij u berichten dat uw medicijnen klaar staan. Voor medicijnen waarvoor u zelf moet betalen, hebben wij uw toestemming nodig voor een automatische incasso.

Ontvangen Afhaalcode

U heeft uw medicijnen besteld via uw (huis)arts, herhaaltelefoon of onze website. Op het moment dat uw medicijnen klaar staan in de Afhaalautomaat, dan ontvangt u een SMS-bericht met daarin uw Afhaalcode. Deze code blijft 72 uur actief. Daarna vervalt de code en worden uw medicijnen uit de Afhaalautomaat gehaald. Uw medicijnen kunt u dan ophalen in de apotheek.

 

Medicijnen afhalen

Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Volg de instructies op het scherm van de Afhaalautomaat. Met de afhaalcode kunt u maar één keer het afhaalvak openen. Let erop dat u alle medicijnen uit het afhaalvak meeneemt, u bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor.

Wilt u nog een filmpje bekijken hoe het werkt, klik dan hier.

 

Wat kan er niet via de Afhaalautomaat?

De Afhaalautomaat is niet geschikt voor grote verpakkingen en koelkastproducten. Deze staan voor u klaar in de apotheek.

 

Aanmeldformulier

Klik hier voor het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier sturen naar/afgeven in uw apotheek. Uiteraard kunt u het aanmeldformulier ook mailen naar ons, op de homepage van onze website vindt u het emailadres.