Hoe geef ik toestemming voor de uitwisseling van mijn medische gegevens?

Uw huisarts en apotheek kunnen belangrijke informatie over uw gezondheid delen met andere zorgaanbieders. Maar zij mogen uw medische gegevens alleen bekijken als dat nodig is voor uw behandeling. En alleen als u dat goed vindt. Regel daarom uw toestemming. Dat kan ook direct via de website VolgjeZorg.nl.

Ik wil het formulier voor toestemming voor het delen van medische gegevens aanvragen

2 + 7 =

Ik wil het formulier voor toestemming voor het delen van medische gegevens aanvragen

9 + 6 =

Ik wil het formulier voor toestemming voor het delen van medische gegevens aanvragen

5 + 14 =

Ik wil het formulier voor toestemming voor het delen van medische gegevens aanvragen

5 + 14 =

Ik wil het formulier voor toestemming voor het delen van medische gegevens aanvragen

9 + 4 =