Herhaalservice

Automatisch uw chronische medicijnen herhalen?

Gebruikt u doorlopend verschillende medicijnen? Dan kunt u het als lastig en tijdrovend ervaren om het overzicht te behouden en op tijd een nieuwe voorraad geneesmiddelen bij ons aan te vragen. Wilt u dat de apotheek zorgt voor de aanvraag van uw herhaalrecepten? Maak dan gebruik van onze herhaalservice. Dit is een service die de apotheek samen met de huisartsen heeft ontwikkeld.

De apotheek regelt uw recept

De apotheek kijkt of uw voorraad medicijnen binnenkort op zal zijn. Onze apotheek neemt enige tijd voordat uw geneesmiddelen op zijn contact op met uw huisarts. De huisarts beoordeelt vervolgens of u de geneesmiddelen nog nodig heeft en stuurt het recept direct door naar de apotheek. Wij zorgen ervoor dat uw medicijnen op tijd voor u worden klaargezet. Ongeveer een week voordat uw geneesmiddelen daadwerkelijk op zijn, kunt u de geneesmiddelen ophalen in de apotheek.

 

Wat zijn de voordelen van deze gratis herhaalservice?

  • U hoeft uw huisarts of de herhaaltelefoon niet meer te bellen voor een herhalingsrecept.
  • U hoeft geen herhalingsrecept meer via de website aan te vragen.
  • De huisarts kan op een rustig moment uw geneesmiddelengebruik beoordelen.
  • Alle medicatie staat voor u op een afgesproken tijdstip in de apotheek klaar.
  • Wij alle tijd hebben om producten te bestellen.

De herhaalservice geldt alleen voor geneesmiddelen die u doorlopend gebruikt. Als het gebruik van uw geneesmiddelen tussentijds wordt gewijzigd, bijvoorbeeld omdat u gestopt bent of omdat de arts de dosering heeft aangepast, verzoeken wij u dit aan ons door te geven.
Wilt u gebruik maken van de herhaalservice? Klik hier.