Enthousiaste tweede apotheker (m/v)

 

Wie zijn wij?

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar
samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft.

De SAB bestaat uit ervaren teams van assistenten, tweede apothekers, beherend apothekers en twee eigenaar apothekers. De teams kunnen zelfstandig werken en heeft zorg voor de cliënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd. We werken met Pharmacom Nieuw (met
Mijngezondheid.net en herhaalservice), Medimo, NControl, NCare, Boomerweb, Afhaalautomaten en SMART.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker. Daarnaast ben je een vakinhoudelijk kundige BIG- geregistreerde openbaar apotheker. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. Vaardigheden met tekstverwerking, rekenprogramma’s, presentatieprogramma’s en het internet zijn een vereiste. Ervaring met Pharmacom en Medimo is een pre.

Taken

Je gaat deel uitmaken van een team van 8 apothekers en ruim 70 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties van de SAB. Je voert samen met de andere apothekers de dagelijkse activiteiten uit, zoals het houden van medicatiereviews zowel voor zelfstandige patiënten als bewoners van WLZ-instellingen, het voorbereiden van farmacotherapeutische overleggen (FTO’s), het bemannen van de herhaaltelefoon, vragen van artsen en assistentes beantwoorden, uitvoeren van de herhaalservice en nakijken van de dagelijkse recepten/dagrapporten. Daarnaast help je met het implementeren van het strategisch bedrijfsplan en kwaliteitsbeleid. De nadruk binnen deze functie ligt op medicatiebewaking (MFB’s en farmaceutische analyses), medicatiebeoordelingen, nakijken van recepten/ dagrapporten.

Wat bieden wij?
Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.
De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 24 uur per week. De start is een contract voor 6 maanden en bij gebleken geschiktheid, de opleiding openbaar apothekers specialist

Lijkt het je een leuke, uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer, stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature@sabapotheken.nl. Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Vragen
Heb je nog vragen? Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin Beuning, apotheker, telefoonnummer 071-3613068 of mailen naar k.s.beuning@sabapotheken.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsing van de vacature op andere websites is niet toegestaan, tenzij daar schriftelijke toestemming voor is verstrekt.