Enthousiaste collega apotheker (m/v)

 

Wie zijn wij?

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar
samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft.

De SAB bestaat uit ervaren teams van assistenten, tweede apothekers, beherend apothekers en twee eigenaar apothekers. De teams kunnen zelfstandig werken en heeft zorg voor de cliënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd. We werken met Pharmacom Nieuw (met
Mijngezondheid.net en herhaalservice), Medimo, NControl, NCare, Boomerweb, Afhaalautomaten en Track & Trace (Loxis).

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega. Daarnaast ben je een vakinhoudelijk kundige BIG- geregistreerde openbaar apotheker specialist of tweede apotheker. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit.

Wat bieden wij?
Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.
De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week. Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Lijkt het je een leuke, uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer, stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature@sabapotheken.nl. Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Vragen
Heb je nog vragen? Dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin Beuning, apotheker, telefoonnummer 071-3613068 of mailen naar k.s.beuning@sabapotheken.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsing van de vacature op andere websites is niet toegestaan, tenzij daar schriftelijke toestemming voor is verstrekt.